ZOEK
EN BOEK

Dafje Tour

Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuur. Waar doet dit je aan denken? Ja! Aan een Dafje! Ga mee, 50 jaar terug in de tijd! Ga met een oer-Hollands Dafje uit de jaren ’60 / ’70 op pad! Rijd zelf, samen met vrienden, familie of collega’s deze oldtimer tourrit.

Vorm een kleurrijke stoet met Daffodils, vaderlands enige echte oldtimer! Een fascinerend gebeuren, een parade aan vrolijk gekleurde Dafjes door het Hollandse landschap! De Dafjes, uitgerust met ‘pientere pookjes’, kunnen niet wachten om op avontuur te gaan!

Tussendoor even de benen strekken en elkaar uitdagen? Dat kan! De tour met een Dafje kan gecombineerd worden met een volgende activiteit;

Schiet-O-Rama

Wie is de Robin Hood van de groep? In dit spel gaat het om goede concentratie, richtingsgevoel én een vaste hand. Hoe goed schiet jij met een handboog, buks en luchtdrukpistool? Haal je jachtinstinct naar boven, zet je ogen op scherp en wie weet schiet jij jezelf naar de overwinning! 

Een rondleiding door het levenswerk van Gregorius Halman.

Bekijk het mooie in aanbouw zijnde kasteel en geniet van de prachtige verhalen van kasteelheer Gregorius Halman!

Plattelandse Bostour

In het bos staat het levende bordspel “De Ganzentour” opgesteld. Met de hele grote dobbelsteen wordt bepaald hoe het parcours doorlopen wordt. Onderweg moeten er diverse opdrachten volbracht worden. Fysiek, zoals houtzagen, boomhangen, hooivork-darten en spijkerslaan. Maar ook mentaal! Daag je creatieve denkvermogen uit en zorg dat je als eerste de finish haalt!

Paintball

Je gaat in dit ruige en heuvelachtige bos gewapend met een luchtdrukgeweer en verfkogels op jacht met en op je familie, vrienden of collega’s.

Een Dafje tour combineren met een andere activiteit of een heerlijk diner of buffet? Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.
 

 

Lekker eten? Ook dat kan! Aan de overzijde van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot

-