ZOEK
EN BOEK

Nieuwe Glampingtenten

Onze luxe glampingtenten (2021) met privé sanitair op Landgoed Lindehof zijn geschikt voor 2 personen. Wilt u met een grotere groep komen, of met het hele gezin; neemt u dan even contact op voor de mogelijkheden. Glamping op de grens van Friesland, Overijssel en Drenthe, nabij de Weerribben-Wieden, Giethoorn en de Drentse hunebedden.

De tenten zijn op een verhoging geplaatst en hebben een fenomenaal uitzicht! In de tenten vindt u echte bedden, een Nespresso machine, een waterkoker en mini koelkast. Voor de persoonlijke verzorging kunt u gebruik maken van uw eigen prive sanitair 'Freshnest', deze heeft een douche, wastafel en toilet. Het sanitair is afsluitbaar met een eigen sleutel.

Op het recreatielandgoed de Lindehof bevindt zich een Hottub terras. Bij een overnachting is de mogelijkheid om een hottub tegen meerprijs te reserveren. 

Geen zin om zelf het vlees te draaien of om het ontbijt zelf te bereiden? Maak dan gebruik van onze barbecue service of ontbijtservice! Het is bij ons mogelijk om een volledig vegan ontbijt te boeken. 

Onze tenten zijn ook te boeken voor groepen en bedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor de koudere periodes hebben wij nu ook heerlijke tent kachels te huur, deze hebben een therometer om de lodge op een behaagelijke temperatuur te houden en meten de kwaliteit van de lucht in de lodge.
Deze kachels zijn bij te boeken voor € 25,- een refill kost € 20,-. 

Huisdieren zijn in overleg toegestaan, wij rekenen hiervoor een extra toeslag. 
 

Inchecken kan vanaf 15.30 uur/uitchecken voor 11.00 uur.

 

Reserveren

Glamping impressie

Lekker eten? Ook dat kan! Aan de overzijde van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot

-