ZOEK
EN BOEK

Luxe kamperen

Luxe kamperen bij Landgoed Lindehof

Kamperen maar net even iets comfortabeler? Dan is luxe kamperen, oftewel glamping, wat voor u! Onze glampingtenten (2021) met privé sanitair op Landgoed Lindehof zijn geschikt voor 2 personen (+2 kinderen). Ideaal voor een gezinsvakantie, vriendenweekend of een teambuilding experience! De tenten zijn op een verhoging geplaatst. Kortom: een fenomenaal uitzicht! In de tenten vindt u echte bedden, een Nespresso machine, een waterkoker en mini-koelkast. Voor de persoonlijke verzorging kunt u gebruik maken van uw eigen prive sanitair 'Freshnest', deze heeft een douche, wastafel en toilet. Het sanitair is afsluitbaar met een eigen sleutel.

Op het recreatielandgoed de Lindehof bevindt zich een Hottub terras. Bij een overnachting is de mogelijkheid om een hottub tegen meerprijs te reserveren, In de pluktuin vind u o.a. verse kruiden en aardbeien. Heerlijk voor aanvulling van het ontbijt! Op aanvraag kunnen wij ook uw ontbijt of avondeten verzorgen. 

Luxe kamperen bij Landgoed Lindehof

Waarom luxe kamperen in de Blesse?

Landgoed Lindehof ligt erg centraal bij een aantal prachtige natuurgebieden. De Blesse, waar het landgoed gelegen is, ligt op de grens van Friesland, Overrijssel en Drenthe. Hier zijn Nationaal Park de Weerribben-Wieden (bij Giethoorn), Nationaal Park het Drents-Friese Wold én Nationaal Park Dwingelderveld dichtbij. Dat wordt genieten van de omgeving tijdens het verblijven op onze glamping. 

Bekijk alle afbeeldingen van de glampingtenten hier. Heeft u nog vragen? Neem zeker contact met ons op!

 

Lekker eten? Ook dat kan! Aan de overzijde van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot

-