ZOEK
EN BOEK

Outdoor activiteiten

 • Break in Battle

  Break in Battle

  Break in Battle is een volledig nieuwe Escape Room ervaring voor grote groepen, de allereerste van Nederland! Jullie breken in, escapen, en voltooien het eindspel, en dat alles in teams tegen elkaar!

  MEER INFORMATIE
 • Archery Shoot

  Archery Shoot

  Een fantastisch spel waar je in twee teams strijden om de winst. Het spel lijkt op trefbal, alleen schiet je hier met pijl en boog op je tegenstander. Een leuk spel tijdens een vriend(inn)enuitje of voor een kinderfeestje.

  MEER INFORMATIE
 • Expeditie Robinson

  Expeditie Robinson

  Op een prachtige in de bossen gelegen locatie staan de expeditie spellen opgesteld. Met de supergrote dobbelsteen wordt bepaald hoe het kennisparcours doorlopen wordt. Laat die hersenen maar kraken en gebruik je creatief vermogen om als eerste de finish te halen!

  MEER INFORMATIE
 • Boogschieten

  Boogschieten

  De boog kan niet altijd gespannen staan. Bij ons speciale William Tell arrangement ontspan je jezelf door de boog te spannen en je pijlen eens op iets anders te richten.

  MEER INFORMATIE
 • Dafje Tour

  Dafje Tour

  Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuur. Waar doet dit je aan denken? Ja! Aan een Dafje! Ga mee, 50 jaar terug in de tijd! Ga met een oer-Hollands Dafje op pad! Rijd zelf, samen met vrienden, familie of collega’s deze oldtimer tourrit.

  MEER INFORMATIE
 • Solex tour

  Solex tour

  Een uitje met vrienden? Een vrijgezellenfeest? Of gewoon voor de fun! Waan je even in de sixties op de nostalgische Solex. Deze eigenwijze brommertjes rijd je natuurlijk niet zonder bijpassende helm!

  MEER INFORMATIE
 • Kickbike tour

  Kickbike tour

  De kickbike, ook bekend als step, maar dan geëvolueerd! Deze lichte en snelle kickbike is voor iedereen eenvoudig te bedienen. Opstappen en remmen gaan gemakkelijk en de kickbike is erg wendbaar.

  MEER INFORMATIE
 • Olt Stoutenburght arrangement

  Olt Stoutenburght arrangement

  Een kasteel in je achtertuin?! Het kan! Gregorius (Gerry) Halman uit Blesdijke bouwt er eentje in zijn achtertuin! Bekijk het mooie in aanbouw zijnde Olt Stoutenburght en geniet van de prachtige verhalen van kasteelheer Gregorius Halman!

  MEER INFORMATIE
 • E-chopper verhuur

  E-chopper verhuur

  Maak een prachtige route met een E-chopper. Ontdek de omgeving van De Blesse. Stuur deze elektrisch aangedreven chopper heerlijk relaxed richting de Weerribben, De Lindevallei of langs pittoreske dorpjes.

  MEER INFORMATIE

Lekker eten? Ook dat kan! Aan de overzijde van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot

-