ZOEK
EN BOEK

VR-Games

Op zoek naar een origineel cadeau of verjaardagsfeest? Een ludieke afsluiting van een vergadering of een teamuitje? Een uniek vrijgezellenfeest of een gezellig uitje met vrienden of familie? Onze Virtual Reality Games behoren tot één van de spannendste indoor activiteiten van Pieter Poot. Een ijzingwekkende, maar fantastische beleving.

Wat staat jullie te wachten tijdens onze VR-Games?

Maak een keuze tussen het VR-Moordspel of VR-La Casa Del Papel.

Het gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje, vervolgens maken we teams. Jullie zitten amper aan tafel als plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, recht onder jullie ogen!

Stap in de virtuele wereld om aanwijzingen te vinden. Los pittige raadsels op en ontrafel samen met je team het mysterie. De waarheid komt altijd naar boven, maar welk team is het snelst? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams worden natuurlijk beloond, zij ontvangen een toepasselijk cadeau.

Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Duur: +/- 75 tot 90 minuten
Vanaf 8 personen
Kosten: €17,50 per persoon

Combineer met een heerlijk diner

Na het oplossen van het mysterie aansluitend een heerlijk diner? Ook dat is mogelijk. Wij bieden diverse arrangementen aan. Mochten er speciale wensen, diëten of allergieën zijn waar we rekening mee dienen te houden, laat het ons weten. Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken? Wij bieden diverse arrangementen aan. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Lekker eten? Ook dat kan! Aan de overzijde van Landgoed Lindehof vindt u restaurant Pieter Poot

-